Skip to content Skip to footer

Even Voorstellen..

Mijn naam  is Debora. Ik ben Kindercoach en Kinderyoga docent.  Daarnaast
geef ik ook Mindfullness en Ouder/kind yoga. De laatste jaren is mij opgevallen
dat kinderen steeds meer onder druk staan met als gevolg dat ze het contact met
zichzelf kwijt kunnen raken.

Na 25 jaar te hebben gewerkt in de kinderopvang heb ik besloten om op een andere manier betekenis te geven aan mijn werk met kinderen. Dit heeft ertoe geleid dat ik me nog verder ben gaan verdiepen in:  Therapeutische
Kinderyoga, Schrijfdans & Tekeninglezen en al het andere wat ik nog
tegenkom. Ik ben daar uiteraard dan ook voor gecertificeerd.

Ik werk met een intake gesprek wat ik gebruik als eerste leidraad om in te schatten
waar het kind zich bevindt. Na de intake met de ouder is er een kennismaking
met het kind en kijk ik samen met het kind wat het nodig heeft.

De sessies bestaan uit, adem oefeningen, creativiteit, bewegen, gesprekken, ontspanning, oefeningen, muziek,  enzovoort.

Is uw kind tussen de 2 en 16 jaar oud, en zit het niet goed in zijn vel? Stuur mij een
berichtje of bel mij gerust voor meer informatie.

Ik wil er voor ieder kind zijn, want ieder kind verdient het om zichzelf te zijn.

Debora van Es.

Midden in de coronatijd had ik het idee opgevat om kinderen te enthousiasmeren om naar buiten te gaan, YO ga naar buiten. dit idee werd omarmd en zo was ik opeens uitgenodigd om op tv er iets over te vertellen. (inmiddels werk ik niet meer bij Mundo overigens)