Skip to content Skip to footer

Even Voorstellen..

 

Mijn is Debora en werk al zo’n 25 jaar op een kinderdag verblijf met kinderen  van 0 t/m 12 jaar. Door de jaren heen ben ik gaan opmerken dat kinderen steeds meer te maken hebben met druk en stress. Zij zitten veel in hun hoofd en kunnen niet genoeg meer voelen met als gevolg onrust, faalangst, onzekerheid enz.  Iedereen heeft een balans nodig. Niet alleen in je hoofd maar ook in je lichaam. De tijd om even te voelen, te zijn, en te doen is zo belangrijk.

Dit heeft ertoe geleid dat ik onder andere een Kinderyoga docent opleiding ben gaan volgen en naast mijn huidige baan Kinderyoga ben gaan geven. Zowel aan grote als aan kleine kinderen genieten hiervan lekker uit je hoofd komen door middel van speelse spelvormen en materialen.

Ook kom ik in mijn omgeving kinderen tegen met een hulpvraag, kinderen die gehoord willen worden en kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling. Op een kinderdagverblijf is er geen ruimte voor mij om daar iets mee te doen terwijl ik dat heel graag wil. Voor deze kinderen en ouders wil ik iets kunnen betekenen. Daarom heb ik destijds besloten om de Kindercoach opleiding te gaan volgen.

 

En om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen heb ik mijn kennis verder verbreed en dit zal ik blijven doen. 

 

Mijn motto is : als je in balans bent vindt je je juiste weg.

 

Debora van Es.

 

 

 

 

 

 

Schie TV : 23-01-2021