Skip to content Skip to footer

Debora van Es

Even voorstellen

Hallo wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn site te bezoeken.

Ik ben Debora en ik werk (o.a.) als kindercoach, ik heb een samengesteld gezin dat bestaat uit 4 kinderen( 2 volwassenen en 2 tieners).

Ik ben er voor alle kinderen die zich niet gezien of gehoord voelen, kinderen die onder druk staan, daardoor de  verbinding in hun zelf verliezen. Kinderen die in 2 huizen wonen en dit lastig vinden, weinig zelfvertrouwen of een hoofd hebben dat te vol zit. Deze kinderen en velen andere Ik heb ik deze jaren mogen ontmoeten. Wat mij vooral raakte is wat dit met de kinderen doet als ze niet gezien of gehoord worden. En dat ze vaak nog meer problemen erbij kregen en zich alleen voelden. Ik ben met name gespecialiseerd in overprikkeling en kinderen die veel in hun hoofd zitten en de verbinding kwijt zijn met wat voel ik nu eigenlijk?

Ouders en school weten zich soms geen raad meer.  Dit moet en kan anders, echt naar elk kind kijken en dan vooral naar hun mooie kant, want geloof mij die heeft elk kind. Daar vandaan voelt een kind zich gezien en gebeuren er mooie dingen. Inmiddels is dit  mijn tweede natuur geworden. En loop ik al heel wat jaren mee met kinderen van de leeftijd 0 t/m 18 en hun ouders ondersteun ik hierbij graag.

Elk kind verdiend het om zichzelf en blij te zijn.
Hoe ga ik dan te werk?

– Allereerst hebben we een vrijblijvend  telefonisch gesprek. als er aansluiting is dan zal ik u een vragen lijst mailen en die mag u dan meenemen naar het intake gesprek en zullen we samen kijken wat de hulpvraag is.

– kennismaking met het kind, wanneer dit klikt kunnen de sessies met het kind (aangepast op het individuele kind) plaatsvinden. Vaak zijn dit 5 a 6 sessies met een tussentijdse telefonische evaluatie. Met het kind werk ik  oa: met sensomotorische  materialen, speltherapie, oplossingsgericht werken, NLP ,KinderYoga/ ouder en kind yoga, Dans schrijven, Kindercoaching.

zie ook het:

Bij de laatste sessie wordt dit afgerond met de ouders erbij.

Als u contact met mij opneemt kan ik u nog meer in detail vertellen hoe dit allemaal gaat en hoe ik dit allemaal doe in de praktijk.

Opleidingen & registraties

-Kindercoach, HBO Goudeerlijk Kindercoaching

-Therapeutische Holistische Kinder Yoga,Arterre opleidingscentrum

-Ouder en kind Yoga, Pure Yoga

-Kinder Yoga, Helen Purperhart

-Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

Als u meer wilt weten , neem dan gerust  contact met mij op.

Debora van Es

MSC_2440