Skip to content Skip to footer

Contact

 

 

0629577788 (ook whatsapp)

debora@groei-yoga.nl

5.0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

No Title

Rated 5 out of 5
11 September 2023

Elk kind wordt door Deborah echt gezien, serieus genomen. Daardoor kan elk kind zichzelf zijn, ontspannen, lachen, genieten, even loskomen van zorgen en zich gezien voelen. Zo fijn! #professioneel #invoelend #humor #kinderyoga

Jeannette DE Sterke

top!

Rated 5 out of 5
21 August 2023

Debora is een hele rustige zeer professionele vrouw die actief luisterd zowel naar de ouder(s) als naar het kind. Ze weet op een open en spelenderwijs door te komen wat er in die koppies afspeelt en gaat daar mee aan de slag. Ik ben erg tevreden hoe ze het aanpakt en vooral erg belangrijk de kinderen lopen met haar weg en vertrouwen haar. Debora je bent top !

Renate

vertrouwen

Rated 5 out of 5
18 August 2023

Nadat mijn oudste eerst kinderyoga bij debora heeft gevolgd kwam debora na een roerige periode weer terug in ons leven. De klik tussen debora en de kinderen (en met ons als ouders) maakt dat wij het volste vertrouwen hebben in het coachingtraject bij debora. Het zien groeien van je kinderen is een heel bijzonder iets. Of het nu gaat Om je kind meer zelfvertrouwen te geven, voor zichzelf op te laten komen en zichzelf te laten zijn. Debora pakt de verschillende aspecten aan die op dat moment relevant zijn. Vol passie, gevoel, kennis, ervaring en in overleg met je kind(eren) werkt debora aan de verschillende aspecten die jouw kind, jijzelf of als gezin nodig zijn.

Claudia

rust is terug

Rated 5 out of 5
14 August 2023

Debora kwam bij ons omdat we een samengesteld gezin zijn met 4 kinderen.

Wij als ouders hadden een aanzienlijk andere visie over opvoeden.

Dit is niet veranderd maar dankzij Debora haar inzichten en hulp zijn we nu allebei tevreden over het opvoeden en zijn allebei onze wensen qua opvoeding aardig meegenomen.

Het belangrijkste van dit alles is dat zich dat projecteert op de kinderen en op de rust in huis.

Dus Debora is zeer zeker een aanrader voor de rust bij jullie thuis

Frans