Skip to content Skip to footer

logoklein
Ik ben iemand die met haar hart met kinderen omgaat en ze probeer te helpen waar ik kan met de hectische maatschappij van nu. 
Debora van es

Welkom bij groei-yoga

Mijn diensten richten zich op kinderen die rust nodig hebben maar het moeilijk kunnen vinden in de breedste zin van het woord. u kunt dan denken aan te veel druk van school, andere persoonlijke problemen, adhd, autisme, add problematiek waarbij rust en of mindfullness of yoga voor het kind goed helpen om de rust te vinden in zichzelf en te leren om hier naar terug te keren op de momenten dat je het nodig hebt zonder dat ik erbij ben. er zijn verschillende onderdelen te vinden in mijn programma van diensten die ik aanbied. bij een intake gesprek (telefonisch of persoonlijk) kan ik u aangeven wat het beste zou kunnen passen bij uw kind. De sessies vinden bij mij thuis plaats in een juiste omgeving.

Debora van Es

Our Core Vision

Meditation is one of the greatest ways to obtain inner peace and harmony. It is believed that meditation helps to accustom mind to positive thinking and calmness. When our mind is serene, it means that we are free from stress and open to true happiness. Everyone is invited to join our meditation lesson and enjoy the process.

Play Video
Meditate… do not delay, lest you later regret it.
GAUTAMA
BUDDHA
image-53-copyright-min

Dharma Talks

Samandhi Monastery invites and welcomes every person seeking refuge in the ancient teachings of wisdom and compassion to practice.

(c) Groei-Yoga / Debora van Es